Hakemus raamattukouluun Ruotsiin

Lataa ja tulosta hakemus- ja suosituskaavakkeet tämän sivun lopusta.
Voit myös tilata hakemuksen sähköpostitse info@arken.org tai puhelimitse +46-(0)8-588 840 00
(voit kirjoittaa ja soittaa suomeksi). Täytä hakemus huolellisesti, puutteellisesti täytetty hakemus hidastaa hakemuksen käsittelyä.

Suositukset: Jokaisen raamattukouluun hakevan on lähetettävä pastorin sekä kristityn ystävän suositukset hakemuksen mukana. Jos pastori puuttuu, voit pyytää pitkäaikaiselta ystävältäsi (mieluiten joku hengellinen johtaja) suosituksen. Ilmoita meille syy.

Valokuva: Lähetä hakemuksesi mukana tuore valokuva itsestäsi.

Hakuaika: Haluaika päättyy maanantaina 22.8, mutta lähettäessäsi hakemuksen ajoissa ehdit paremmin järjestää kaikki käytännön asiat. Jos hakuaika on jo mennyt umpeen, lähetä hakemuksesi heti ja soita +46-(0)8-588 840 00

Ilmoittautumismaksu: Hakemuksen lähettämisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu (hakemuksen käsittelymaksu), joka on 56 euroa/500 SEK. Pidätämme oikeuden euro-hintojen muutoksiin valuuttakurssien muuttuessa. Maksu maksetaan Arkenin tilille Suomessa Danske bank Oyj FI31 8000 1370 8454 31. Merkitse maksusuoritukseen viestiksi OMA NIMESI ja teksti: "ilmoittautuminen raamattukouluun". Ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Tulkkaus: Jos tarvitset suomenkielisen tulkkauksen, hakemus kannattaa lähettää hyvissä ajoin, jotta voimme organisoida tulkkauksen.

Hakemus- ja suosituskaavakkeet raamattukouluun (pdf-muodossa):

Hyväksymiskirje

Lähetämme sinulle kirjallisen tiedon hyväksymisestä raamattukouluun mahdollisimman pian, kahden viikon kuluessa siitä, kun olemme saaneet hakemuksesi. Muista suositukset ja valokuva!