Sielunhoitoviikko Kajaanissa 23. - 26.7.

"Ehjäksi eilisestä -rohkeasti tulevaisuuteen -sielunhoitoviikko Kajaanissa 23.-26.7 - vielä ehdit ilmoittautua


Tarvitsetko eheytymistä, parantumista menneisyydestä, omien kipukohtien kohtaamista, Jumalan uutta luovaa voimaa ja väliintuloa omaan elämääsi?

SIelunhoitoviikko Rauhan Majatalossa on hyvä tilaisuus päästä kokemaan Arkenin raamattukoulu/eheytymislinja "minimuodossa". Raamattukoulun opettajat Timo ja Petra Jäppinen opettavat sielun parantumisesta ja eheytymisestä sekä palvelevat virtaamisrukouksessa.

Timo ja Petra ovat opettajia Jeesus Parantaa ja Eheyttää-raamattukoulussa ja jo kymmenen vuoden ajan vuosittain palvelleet Rauhan Majatalon sielunhoitoviikoilla. Heidän sydämellään on erityisesti välittää Jumalan Isän rakkautta Jeesuksessa, jotta jokainen voisi eheytyä alkuperäiseksi persoonakseen ja lujittuisi aidossa identiteetissään Jumalan rakkaana lapsena. He ovat kumpikin saaneet kohdata tämän rakkauden, joka parantaa isättömyyden kivuista ja vapauttaa hylkäämisen pelosta kulkemaan Jeesuksen jalanjäljissä. Sitä samaa he tahtovat välittää myös sinun elämääsi.

Elämätarinani -sielunhoidon viikko on hyvin intensiivinen. Samalla se on kuitenkin myös lomaviikko. Voit nauttia Kainuun ihmeellisen kauniista maisemista ja ympäristön lenkkimahdollisuuksista ja saunasta uinnin kera. Kesää parhaimmillaan!

Lisätietoja ja ilmoittaumiset:
http://www.rauhanmajatalo.fi/kurssit_ja_koulutukse...
Puhelin: 040-5185954
Sähköposti: info@rauhanmajatalo.fi